parallax background

Avantatges de realitzar
un tractament d'ortodòncia

 ORTODÒNCIA INVISIBLE

Invisalign


El tractament Invisalign consisteix en una sèrie de fèrules anomenades alineadors, que són pràcticament invisibles, extraïbles i que es renoven al cap d’uns dies per unes de noves. A mesura que es van canviant, les dents es mouen, fins a arribar a la posició final planificada per l’especialista.

Invisalign Teen


Els adolescents també tenen l’avantatge de portar ortodòncia de forma estètica i flexible, cosa que els genera confiança en el somriure. Els alineadors són còmodes, extraïbles i gairebé invisibles. Això permet que se’ls puguin treure per rentar-se les dents o fer servir fil dental i mantenir així una bona higiene bucal. Gràcies a tot plegat, podran seguir fent una vida sense limitacions (podran menjar entrepans), molèsties o vergonya per portar aparells de metall.

Per fabricar Invisalign Teen es fa servir la mateixa tecnologia que en els alineadors d’Invisalign per a adults, dissenyats per moure les dents gradualment.

No obstant això, com que les dents dels adolescents es mouen contínuament, tenen unes característiques especials:

● Alineadors necessaris indefinits durant cinc anys.

● Garantia de sis mesos, si l’adolescent no s’hi adapta.

Invisalign First


Invisalign First és el tractament d’ortodòncia invisible per a nens. Té en compte els diferents aspectes fonamentals d’aquestes edats, com l’erupció de les dents definitives, les diferents formes de les peces temporals i l’expansió dental.

Aquest tractament d’Invisalign per a nens contempla dues fases: la primera, d’ortodòncia interceptiva o funcional per modificar l’estructura òssia; i la segona, d’alineació dentària.